U13 BASCHET MASCULIN

Suntem singurul club privat din regiunea Moldovei care s-a calificat la turneul semifinal la categoria U13 de pe primul loc cu 8 victorii din 8 posibile. Adversari: CSM Rm. Sarat, CSS Bacau, LPS Focsani, Castorii SV.

Grupa II din care facem acum parte la Turneul Semifinal este compusa din: ABC Laguna Bucuresti, ACS Gladius Targu Mures, CSS Tulcea, S.G. Mihai Viteazul – Tonika Pucioasa, CS Dinamo CSS Nr. 6 Bucuresti, U-Mobitelco 1 Cluj-Napoca, CSU Brasov, respectiv ACS Sto-Mart Iasi.

Primul turneu: 3-5.02.2017, localitatea Pucioasa

Adversari: CSS Tulcea, U-Mobitelco Cluj, S.G. Mihai Viteazul – Tonika Pucioasa.

Al doilea turneu: 3-5.03.2017, Târgu-Mureș

Adversari: ABC Laguna București, CSS 6 Dinamo București, CSU Brașov, Gladius Târgu-Mureș

Al treilea turneu: 31.03-02.04.2017

Jocurile de acasă ne aduc un plus la moral!

Vom incerca să aducem acest turneu din martie-aprilie la Iași.

Al patrulea turneu, cel final: 05-07.05.2017

Pentru Sto-Mart este o premieră participarea la un campionat național la această categorie, iar ca să-l putem duce la bun sfarșit, am avut sprijinul părinților și al sponsorilor noștri care au înțeles care sunt costurile unei astfel de competiții.

Echipa compusă din cei 14 jucatori continuă pregătirea cu Ovidiu Stochici (antrenor licență AA) și sunt gata să facă față oricui, indiferent de numele echipei rivale.

Permanent avem ajutorul unui kinetoterapeut, acasă și în deplasare. De asemenea, din staff-ul nostru face parte și psihologul Claudia Mirosnicencu.

Obiectivul nostru este să ajungem cât mai sus în clasamentul campionatului, deoarece baieții sunt valoroși și dispun de o tehnică superioară celorlalte echipe.

Cu cine se pregătesc?
 • null

  STOCHICI OVIDIU

  Cel mai bine clasat antrenor din țară la examenul de licență

  • Copiii se vor bucura de cel mai apreciat tânăr antrenor ieșean, acesta fiind managerul care a organizat cele mai multe evenimente sportive destinate tinerilor baschetbaliști în ultimii 3 ani din Moldova;
  • Antrenor LOT NATIONAL U 14, in 2015;
  • Antrenor principal şi coordonator în programul Perform Baschet, Federația Română de Baschet;
  • Singurul din Moldova care a participat la toate cele 4 Summer Camp-uri Perform Baschet cu antrenori americani;
 • null

  STOCHICI ANDREEA

  Kinetoterapeut specializat pentru prevenirea problemelor în traumatologia sportivă

 • null

  MIROSNICENCU CLAUDIA

  Psiholog

  • Practicarea baschetului ajuta copilul sa se dezvolte armonios nu numai din punct de vedere fizic, ci si psihic, iar Claudia se ingrijeste de nevoile si evolutia emotionala a copilului tau.
Componența lotului U13 Sto-Mart