„Am să vă spun, din nou, cum a influențat STOMART viața copilului meu în ultimii 8 ani – da, 8 ani de STOMART… incredibil!

În primul rând, nu cred că ne putem imagina viața lui Ștefan fără STOMART. Aici a crescut, s-a dezvoltat, a învățat mai mult decât ar putea să-l învețe un antrenor obișnuit: să fie serios, muncitor, conștiincios, punctual, ordonat, să-și respecte adversarii și să fie un sportiv adevărat. A învățat de la antrenorul lui că oricine poate primi o șansă dacă își dorește cu adevărat si dacă muncește din greu – chiar dacă nu este înalt, musculos, motric sau rapid.

STOMART este familia lui Ștefan, este locul unde își petrece cel mai mult timp, locul unde se simte acasă.

STOMART este singurul club care a reușit, mai greu sau mai ușor, să învețe copiii baschet, să le ofere competiții, să-i formeze și să-i dezvolte ca sportivi și ca viitori adulți.

Aici copilul meu a crescut frumos, s-a dezvoltat armonios, a învățat să fie competitiv și empatic. Aici a plâns, s-a bucurat și aici a trăit momente de emoție maximă.

Cu siguranță acest club a influențat și va influenta în continuare viața lui Ștefan, într-un mod frumos, natural, sănătos fizic și mental.

Mulțumim Domnu’ pentru „fenomenul” STOMART.”