Asociația Club Sportiv Sto-Mart din Iași a luat ființă în anul 2012, aceasta având ca obiective selecția, pregătirea, organizarea și administrarea activităților sportive proprii pe mai multe ramuri și participarea în competiții de nivel local, regional, național și internațional.

 

În doar 5 ani de existență, am reușit să înscriem peste 350 de practicanți, să contractăm 6 săli de sport. Pe lângă toate acestea, am înființat și organizat 4 ani la rând Campionatul Regional de Baschet Stomart, Cupa One Day, Summer Camp – Borsec, evenimente caritabile și am participat la numerose evenimente din țară destinate micilor baschetbaliști.

Misiune

Se doreşte obţinerea de performanţe în domeniul baschetului, însă nu din considerente competitive, ci cu scopul de a institui disciplina mentală şi independenţa copilului aflat în plin avânt educativ.

Viziune

Prin abordarea noastră, ne dorim ca ceea ce îi învăţăm pe copii să continue şi dincolo de lecţiile oferite în cadrul clubului. Încercăm să instituim consecvenţa şi acea corespondenţă dintre viaţă şi baschet, astfel încât principiile sănătoase din sport să devină nişte repere după care copilul şi viitorul adult să se ghideze.

Valori

Tăria, disciplina şi bărbăţia sunt valori esenţiale, dar la fel sunt şi vigilenţa continuă a trupului şi a minţii, vitalitatea şi pofta de viaţă în vederea întreprinderii de lucruri productive atât pentru sine, cât şi pentru societate.
Beneficii ale practicării baschetului cu STOMART EAGLES:

  devii un sportiv mai bun descoperindu-ţi potenţialul,

  comunici mai bine cu colegii, în afara terenului / pe teren,

  devii mai disciplinat în timpul meciurilor, dar şi în viaţă,

  ajungi să mânuiești mingea ca un profesionist,

  înțelegi cum să folosești tehnica individuală în timpul meciului,

  o pregătire atletică minunată, care îţi va aduce succes mai târziu,

  te bucuri de pasiunea pe care o investim în educaţia copiilor, de seriozitatea şi de punctualitatea noastră,

  îți testezi nivelul în jocuri de 1×1, 3×3, 5×5,

  te deschizi uşor, chiar dacă eşti timid, faţă de antrenorul care are un stil amuzant, simplu și practic de a transmite informațiile,

  antrenorii noștri participă periodic la cursuri de formare și perfecționare,

  polivalența în cadrul unui club care se află pe primul loc în Iași ca număr de practicanți,

  cele mai bune metode de dezvoltare a copiilor și a viitorilor sportivi de performanță,

  accentul este pus pe dezvoltarea copilului, nu pe rezultatele meciurilor.

Testimoniale